+46 (0)70-753 49 39

OM OSS

Vi formger och tillverkar unika och hållbara inredningsföremål och smycken i betong. 

Vi vill erbjuda produkter med en symbios mellan material, funktion, livslängd, tillverkning och formspråk. Vi använder det material som finns nära oss geografiskt, som håller över tid och trivs med andra naturmaterial. Vi vill nyttja och utveckla den hantverkstradition och kompetens som finns i Sverige. 

Våra betongalster skall kunna användas länge och tillåtas att få patina. Produkterna har alternativa funktioner och användningsområden vilket också bidrar till en ökad nytta och en längre livslängd. Helst ska de kunna lämnas till eftervärlden, ärvas eller gå vidare genom annat återbruk.

CRAFT STUDIO ägs och drivs av Anna Christians.  

Anna har under många år arbetat med naturmaterial och betong i sitt skapande. Hon har designat och tillverkat möbler, inredningsdetaljer och bruksföremål för hem, trädgård och offentlig miljö, utfört specialbeställningar så som gravstenar och skulpturer. Hon har även designat utställningar och mycket annat med utgångspunkt från sin ateljé i Häggeby, Skokloster. Under 2012 lanserade Anna en kollektion av betongprodukter med bl.a. askar, ljusstakar och fat. I samband med det deltog hon på Formex – Nordens största mötesplats för inredningsdesign och blev nominerad till Formex Formidable.

Vill du veta mer, se och känna på våra produkter så kontakta oss gärna. 

Hälsningar 

Anna

CRAFT STUDIO